Selecteer een pagina

MetMark … over winnen, kunnen verliezen en het ontwikkelen van mentale veerkracht.

“10% is wat je overkomt, 90% is hoe je ermee omgaat” – Marc van de Kuilen

De inhoud van zijn boek ‘Over Winnen’ inspireert, relativeert en motiveert professionals om vanuit een gezonde balans in het leven ambities waar te maken, zowel op werk als in sport. Tijdens zijn inspirerende lezingen neemt Mark het publiek op enthousiaste wijze mee in de verhalen van de tien topsporters uit zijn boek en maakt hij vanuit die verhalen de verbinding met zijn eigen ervaringen uit het bedrijfsleven.

Ook kan hij zijn verhaal aanpassen aan het thema van uw event, zoals de kracht van optimisme, het ontwikkelen van mentale veerkracht, omgaan met verwachtingen en de druk die daarbij komt kijken, de rol van een goede coach, het ontwikkelen van talent en de kunst van het relativeren.

Mark als spreker

Bent u op zoek naar een inspirerende gastspreker voor uw evenement, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met Mark.

Mark als dagvoorzitter

Zoekt u iemand die op professionele en ontspannen wijze uw gasten door het programma heen loodst, neemt u dan contact op met Mark.

Goedemorgen Mark, ik wil je nog even bedanken voor je inspirerende presentatie gisteren bij Aventus. Erg veel brandstof gekregen om over na te denken en mee aan de slag te gaan. Fijne dag!

Marijn Ruijl

Teamleider, Pixelpanters

Hoi Mark, bedankt voor de inspirerende sessie in Apeldoorn. De pijlen hebben zeker doel gevonden, voor mij persoonlijk dat ik mijn stagiaires wil motiveren en coachen om te doen waar ze goed in zijn. Maak van een 8 een 10. Ik zal in de gaten houden wanneer je weer het podium op mag. Je geeft energie.

Patrick Roozen

Ambassadeur glasvezel, Mijn computer hulp

Ha Mark, het was erg leuk gisteren, een zeer goed verhaal! Iedereen was erg enthousiast en geraakt. Voor iedereen was er wel een pijl in de roos. Ze waren ook erg blij met het boek! Een groot compliment!

Niels Bontje

General Manager, Iglo Nederland

Contact Mark

7 + 9 =

MetMark – Mark van Beek           Woudenbergseweg 41           3711 AA Austerlitz           

Telefoon: 06-51194433           e-mail: contact@metmark.nl