Selecteer een pagina
Mark Broere

Mark Broere

Professioneel volleyballer

Voormalig professioneel volleyballer, speelde 83 keer voor het Nederlands team en werd in 1997 gekozen als Speler van het Jaar.

Marc Delissen

Marc Delissen

Olympisch kampioen hockey

Voormalig Nederlands hockeyer, speelde 261 interlands en werd in 1996 als aanvoerder Olympisch kampioen.

Marc Herremans

Marc Herremans

Winnaar Ironman

Raakte door een ongeval tijdens een training verlamd en kwam hij in een rolstoel terecht. In 2003 reed Marc de Ironman in Hawaï van start tot finish uit.

Mark Huizinga

Mark Huizinga

Olympisch kampioen judo

Was een van Nederlands beste judoka’s ooit en werd Olympisch kampioen in de gewichtsklasse -90 kg bij de Olympische Spelen in Sydney.

Mark Tuitert

Mark Tuitert

Olympisch kampioen schaatsen

Is een voormalig langebaanschaatser, hij werd in 2003 Europees Kampioen allround schaatsen en won in 2010 Olympisch goud op de 1500 meter in Vancouver.

Marc Lammers

Marc Lammers

Bondscoach dames hockeyteam

Was de bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam. Samen met het team won hij zilver op de Olympische Spelen van 2004 in Athene, werd hij in 2007 wereldkampioen waarna hij in 2008 Olympisch goud won op de Spelen in Beijing.

Marc van de Kuilen

Marc van de Kuilen

Rolstoelbasketballer

Was beroepsmilitair en liep op 12 januari 2008 in Afghanistan blijvend letsel op aan beide benen. In 2015 wist hij zich met het Nederlands mannen rolstoelbasketbalteam te kwalificeren voor de Paralympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016.

Mark Teijgeler

Mark Teijgeler

Professioneel windsurfer

Is voormalig topwindsurfer en werd derde op het Nederlands Kampioenschap. In 2004 heeft Mark het roer omgegooid en zijn carrière van investmentbanker ingewisseld voor die van meditatie- en mindfulnesstrainer.

Marc de Hond

Marc de Hond

Rolstoelbasketballer

Onderging in 2002 een operatie aan een tumor in zijn rug en liep door een medische misser een dwarslaesie op. In … maakte hij zijn debuut in het Nederlands rolstoelbasketbalteam.

Mark Koevermans

Mark Koevermans

Professioneel tenniser

Voormalig professioneel tennisser en was in 1991 nummer 37 op de wereldranglijst, hij won het ATP-toernooi van Athene speelde een historische Daviscupwedstrijd tegen Serge Bruguera, waardoor Nederland met 3-2 won.

MetMark – Mark van Beek           Woudenbergseweg 41           3711 AA Austerlitz           

Telefoon: 06-51194433           e-mail: contact@metmark.nl